Szvoboda Etus beszéde – 2016. március 15. Hősök tere

12301627_932494536826124_1269989625903648941_n

Szeretettel köszöntök mindenkit!

Nyugdíjasok, mozgáskorlátozottak, fogyatékkal élők üzenetét hoztam! Azokét az emberekét, akiket a jelenlegi kormány felesleges koloncként kezel, akik már nem jelentenek hasznot a társadalomnak!
Elfelejtették, hogy mi neveltük fel a mai munka képest korosztályt! Elfelejtették, hogy ledolgoztuk fél életünket, és most alamizsnáért kell könyörögnünk! A várva várt nyugdíjas évek rémálommá váltak számunkra! A jelenlegi Kormány számolatlanul hozza a törvénymódosításokat, amelyekkel megfoszt mindenkit azoktól a járandóságoktól, amik megkönnyíthetnék életünket! Elvették a közgyógyellátást, megalázkodva kell bizonyítani a munkaképteleneknek, hogy nem tudnak munkát végezni! Nevetséges nyugdíjemelésért kellene hálásnak lennünk, mikor saját maguknak háromszoros béremelést szavaznak meg!

Milyen országban élünk? Milyen az a kormány, aki saját magát veszi előtérbe a népével szemben! Milyen az a kormány, akinek tagjai szemrebbenés nélkül hazudnak az emberek arcába, akik jogszabályban rögzített módon lopják el a magyar emberek pénzét! Milyen az a kormány, akinek tagjai milliárdosokká váltak, miközben milliók nélkülöznek, éheznek!

Az Európai Unió tagjaként, azt hittük jobb lesz az életünk, tévedtünk, nagyot tévedtünk! Az uniós pénzeket, amiket a magyar embereknek szántak, illetéktelen kezekbe juttatja a kormány! Nem tudnak elszámolni milliárdokkal, miközben a saját vagyonuk napról napra gyarapszik! Elegünk van a megaláztatásból! Elegünk van a korrupt Kormányból. Elegünk van a Miniszterelnökből, aki napról napra meghazudtolja saját magát! Aki a magyarok nevében intézkedik, holott nem kéri ki a véleményüket!

Elegünk van, nem tűrjük tovább, hogy megfélemlítenek mindenkit, akadályozzák a szólásszabadságot, a demokráciának híre sincs hazánkban, az igazságszolgáltatás messze nem szolgáltat igazságot! Az áldozatból szemrebbenés nélkül csinálnak vádlottat, ha úgy látják jónak! Eza kormány cserben hagyta a népét, ez a kormány már nem kell nekünk! Olyan kormány kell a magyar embereknek, aki betölti azt a posztot, amire esküt tett! Olyan vezetők kellenek, akik értik is azt, amit vállaltak! Szakértői, korrupció, hazugság mentes kormányra van szükségünk.

Nem fogjuk tovább tűrni, hogy becsapjanak, megalázzanak bennünket. Legyen a legközelebbi március 15. egy boldogabb, élhetőbb haza nemzeti ünnepe!

2 Comments on "Szvoboda Etus beszéde – 2016. március 15. Hősök tere"

  1. Lüley Györgyi | 2016-03-21 at 21:23 | Válasz

    Kedves Etus! Minden igaz amit mondtál.Egy kérdésem van a nyugdíjasokhoz, hogy létezik az,hogy ebben az országban nincs nyugdíjas képviselet. Lehet,hogy mi vagyunk a hibásak?

  2. Etus Szvoboda | 2016-03-22 at 12:06 | Válasz

    Kedves Györgyi! Nagyon örülök és köszönöm, hogy elolvastad írásomat! Igazad van, nincs képviseletünk, én sem tudok róla. Mint írtam is, mi vagyunk a felesleges rossz a társadalomban! Hálás vagyok a KARD Egyesületnek, hogy felszólalhattam az ünnepen! Remélem, lesz több ilyen alkalmam is! Minden lehetőséget ki fogok használni, hogy elmondjam mi fáj nekünk. És igen, mi is hibásak vagyunk, mert senki nem vállalja fel a véleményét nyilvánosan, pedig kellene hallatni a hangunkat, hiszen még itt vagyunk, itt élünk és szeretnénk is még sokáig! Nem szabad, hogy a társadalom elfeledkezzen rólunk! Szeretettel üdvözöllek: Etus

Leave a comment

Your email address will not be published.


*