Láng Alex írása – 2016. március 15. Hősök tere

12715575_905790076200734_7154864587221118862_n

ORBÁN TAKARODJ!

Elég volt!

Tudod te, 2/3 által megválasztott hatalom, hogy milyen érzés ma Magyarországon élni?
No, nem nép zsírjából előállított benzinnel hajtott, állami pénzen vett autóban ülve, élvezve a klímát és a gondoskodó sofőr semmit nem halló, üveges tekintetét észre sem véve, kibámulva olykor a lesötétített üvegen keresztül a népre!

Mert te hatalom így látsz minket!
Néha persze megállsz, szociális érzékenységet hazudva, kiszállsz a TEK által védett autódból, hogy megsimogasd valamelyikünk fejét, gondosan ügyelve, hogy a média ott legyen, véletlen, abban az adott pillanatban.
Arcodra együtt érző mosolyt ragasztasz, de látszik a szemeden, szabadulnál a kezedet csókoló tömegből, mert irritál a zaj, a sírás, mert te hatalom, te is tudod, bármit ígérsz ott, vagy máskor és máshol, HAZUDSZ!
Már nem mondom azt, hogy egyes tagjaid a bűnösök, hanem Te vagy a bűnös hatalom, mert alázod, megveted néped!
Az elmúlt 26 évben türelmesen vártam én is a csodát, hogy egy gyarapodó, fejlődő országban fogok élni, demokráciában!Ahol legfeljebb a saját elhibázott döntéseim miatt kell felelősséget vállalnom!
Egymásnak adtátok a stafétát, nem vállalva a következményt, a KÖZ SZOLGÁLATÁT, felcseréltétek az egyéni érdekeitek kiszolgálására és mi a nép, … igen mi a nép, egy négy évente felhasználható, eldobható, hulladékká silányultunk!
Az eltelt évek alatt, pedig a mi életünk teljesen kiszámíthatatlanná vált!
Mi, a nép, már nem tudunk tervezni évekre, de hónapokra sem előre, mert te hatalom nem engeded. Sokan napról, napra élünk, elfelejtve, milyen felemelt fejjel, mosolyogva járni.
Lassan elfelejtünk nyaralni, egészségesen élni, enni, eldobjuk vágyainkat, álmainkat, marad a lehajtott fej!
Viszont megtanultunk éhezni, félni a holnaptól és megtanultuk hogyan kell helyetted hatalom, bizony helyetted, egymást gyűlölni!
Tudod hatalom, kurva nagyok a bűneid, mert te nem éltél, hanem visszaéltél azzal a lehetőséggel, hogy szolgálhasd a néped, te ribanc KÖZSZOLGA!
Tudod hatalom elég volt, és üvöltöm is, hogy ELÉG VOLT!
Hatalom, te felettem már nem uralkodsz, és szolgám se vagy, lettél ellenségem, nekem! Aki 48 éve itt hajtom álomra a fejem, ebben az országban én most már üvöltök ELÉG VOLT!

Nem érdekel a fenyegetésed, lelőhetsz, megölhetsz, de tovább nem törhetsz! ELÉG VOLT!
Elvetted a vágyaimat, mit akarsz még? NINCS TÖBB!

Nem tudok adni és nem is akarok!
Hallod hatalom?

Nem tulajdonod vagyok, egy személyi szám, hanem érzek, élek, …még!
Eddig én féltem, most már TE reszkess HATALOM, mert ELÉG VOLT!

Be the first to comment on "Láng Alex írása – 2016. március 15. Hősök tere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*